Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vágyom vastagabb péniszre, vagy sok nő van ezzel így?
Figyelt kérdés
A férfiak sok esetben azt mondják, hogy "nem a méret a lényeg" vagy "kicsi és játékos".
Én nem ezt tapasztaltam, zavar ha kicsi. Kérdezném a nők véleményét is erről.
Még annyi, hogy boldogtalan házasságban éltem egy olyan férfival, akinek 13 cm volt az intim mérete. Csak 11 évnyi házasság után, amikor más partnerem lett, éreztem, hogy milyen az igazi, jó szex.
2020. ápr. 13. 21:51
11/28 anonim válasza:
Kicsi farokkal engem se lehet kielégítenk. 17-18 legyen neki a férfi ott kezdődik. Volt egy kisfarkú szerelmem de otthagytam mert rossz volt a szex.
12/28 anonim válasza:
Majdnem mint egy cigisdoboz....ha ráteszem, majdnem lefedi....már vastagságban.
13/28 A kérdező kommentje:
A volt férjemnek 13 cm volt a pénisze hossza és kimondottan vékony volt neki :-(
2020. ápr. 13. 22:06
14/28 A kérdező kommentje:
A 16/6 már tökéletesen jó volt nekem. Mondjuk alig fért be a vastagsága miatt, de isteni jó érzés volt.
2020. ápr. 13. 22:07
16/28 anonim válasza:
Hát akkor szopjatok le egy vagon tapírt, azoknak jó méretes. Bezzeg ha a férfiak mondjuk a mellméret alapján válogatnának köztetek be lenne törve mindenkinek a feje. 😅
17/28 anonim válasza:
Nekem 16/5 a méretem, s úgy tapasztalom hogy ez vastagabb az átlagnál és ez számít igazán,nem a hossz ,ha vastag és hosszú akkor van az hogy kevés csak bírja tövig, ezért elégedett vagyok a méretemmel, bár nyilván van aki minél nagyobbat szeretne. F
18/28 anonim válasza:
eddig minden nőnek tetszett a farkam, 18/5, nagy makkal
19/28 anonim válasza:
18/4,5 a szerszámom. Falják a lányok.
20/28 anonim válasza:
16/6 tokeletes neked mar megneharagudj de barlang bejaratod van? :)) a 6cm vastag az nagyjabol egy soros doboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!