Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb és vastagabb péniszre melyiket ajánlanátok: Lifestyles Skyn vagy Durex Real Feel?
Figyelt kérdés
Ki akarjuk próbálni valamelyiket, viszont érdekelne, hogy melyik jobb egy átlagtól kicsit nagyobb méretre? Vagyis melyik nagyobb? Előre is köszi.2010. nov. 10. 00:10
1/4 anonim válasza:
real feel -be semmi extra ugyanolyan mint a sima... skynt még nem próbáltuk... de ha választani kell akk nekem a life styles jobban bejött mint márka
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor a Real Feel nem túl jó? :( Csak attól félek, a Skyn kisebb a Durexnél és úgy nem lenne jó. A Lifestyles original megfelelő méretű. A Skyn ehhez képest kisebb vagy ugyanakkora? Akinek van erről tapasztalata, szívesen fogadnám.
2010. nov. 10. 10:26
3/4 anonim válasza:
hát én nem éreztem h a real feel más lenne mint a sima annyi h más az alapanyaga.. de a vicc az h ugyanúgy válthat ki allergiás reakciot mint a sima..
4/4 anonim válasza:
Lifestyles. Barátomat szorította a Durex, pedig azért nincsenek extrém méretei.
Amúgy mi használtunk sokféle Lifestyles-t, azt mondta, a SKYN volt a legjobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!