Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak egy kövér nőt ugyanannyira szexinek tartanak, mint egy vékonyat?
Hát, a női mércében a csajok fejében 60 kilósan már kövérnek érzik magukat.
Nekünk pedig 80 körül vannak a kövérek és 60 körül a nőiesen teltek.
Ha van valakin 10 kiló, az még nem kövér csak normális.
Amúgy így kb 80 kiló alatt nincs nagy elkülönítése a nőknek mint "fúj, ez túl kövér".
Attól függ... a férfiak nem egy embermassza akik mindenről, mindig ugyanazt gondolják. Ahány ember - annyiféle ízlés. Van akinek a vékony lányok tetszenek, másnak meg a nőies ("bögyös-faros") típusok, nem vagyunk egyformák.
Ezzel együtt a nagyon kövér, túlsúlyos nőket (főleg ha aránytalanul kövér) a férfiak többsége NEM tartja szexisek, ez van. Ahogy a gömböc pasikat sem tartják annak a nők.
Ízlés kérdése
De a kifejezetten kövér nők a legtöbb pasit taszítja.
Én sem vagyok csontkollekció de bőven átlagos alakom van.
19/L
Nekem nicns nagyon idealom, a nagyon kover nok nem jonnek be, de voltam mar olyan novel is aki 172cm magas es 92KG azok a hatalmas kerek fenekek meg nagy mellek izgattak.
Jelenleg meg egy 160cm magas es 75kg os nagyon vonz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!