Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van olyan aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan aki a szobeli alazast is izgatonak tartja?

Figyelt kérdés
Ertem en, hogy a "szubok" egy resze szeretik, ha megalazzak oket, de szoban is? Marmint ha tenyleg szidjak oket vagy csunyan, lekezeloen beszelnek veluk? Van olyan akit ez izgat?
2020. ápr. 11. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Imádja

De kompenzálni kell utána kedvességgel.

2020. ápr. 11. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. 20/F
2020. ápr. 11. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen sok, miert ne lenne, lényeg hogy tanuld meg hol a határ, es erzodjon hogy nem komoly az egesz hanem csak "jatek".
2020. ápr. 11. 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem elegge
2020. ápr. 11. 21:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Na es akit izgat az leirna, hogy pontosan mi? Milyen mondatok es milyen "jatekok"? Illetve hogy erted elso a kompenzalast?:D
2020. ápr. 11. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen izgat 20/l
2020. ápr. 11. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez is lenyeges egy Sub szereplonek.

Már csak ettol nedvesedem.

32/N

2020. ápr. 11. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez engem is ízgat férfiként, mert introvertált vagyok, és egy nő általi alázás feltűnően érdekel.

"Na es akit izgat az leirna, hogy pontosan mi?": nem vagy jó ebben-abban, vagy ha mondok valamit, ami nekem rosszul esik, akkor azt kifigurázza, felnagyítja. Vagy úgy beszél, hogy egy feladat elvégzését sürgeti: "Menj le a boltba, azonnal, vegyél ezt-azt. Itt vagy még? Gyerünk-gyerünk!". De érdekes lehet a fizikai alázás is.

"Illetve hogy erted elso a kompenzalast?": pl. ha neki is ez jön be, akkor nincs kompenzálás, mert minek? Ez neki is, nekem is jó. Ha viszont csak neki jön be ez, de nekem nem, és én csak végigjátszom vele ezt a dolgot, akkor cserébe mondjuk én kérnék tőle egy talpmasszázst, így már kompenzálva van a dolog.

2020. ápr. 12. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem izgatna
2020. ápr. 12. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!