Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok nektek mi az ideális fiú? Azon kívül hogy ne legyen bunkó (mivel ez természetes)
Figyelt kérdés
Én 183cm vagyok izmos (lehetnék izmosabb, de ezen dolgozom) kedves intellektuális kifinomult. Többet (ha érdekelne) privátban2020. ápr. 11. 20:24
1/4 anonim válasza:
Kedves, mosolygos, apolt.
Jokepuseg relativ, nem hatrany ha jol nez ki, de ha kizbe egy bunko akkor....
Testileg legyen apolt, csak azt tudom mondani, az agyban meg az szamit nalam, hogy ne csak maganak akarjon jot, hanem engem is akarjon kielegiteni.
18
2/4 anonim válasza:
Mindenkinek más. Tök felesleges volt ezt kiírni. Láthatólag semmi mással nem büszkélkedhetsz, mint az átlag magasságoddal... A szex kategória meg mindent elárul a szándékaidról.
3/4 anonim válasza:
1. Akkor pont én kellenék neked!
4/4 anonim válasza:
Minimális bunkóság kell, különben rád fognak unni. Hacsak nem pincsi kutyát keres valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!