Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen találtátok meg a legfiatalabb partnereteket? Hány éves volt ő? Hogyan vettétek rá?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 13:47
11/23 anonim válasza:
Én 20, ő egy hónap híján 15, szóval 14. Párszor lefeküdtünk, nagyon jó volt. Mindketten akartuk.
12/23 anonim válasza:
16 évesen 15 évessel
Azota csak 17 felettivel voltam
13/23 anonim válasza:
Az első barátnőm épp betöltötte a 14-et, amikor lefeküdtünk. Én 15 voltam.
Nem kellett győzködni, szerettük és kívántuk egymást. Előtte már szórakoztattuk egymást szájjal, úgy fél évig.
28F
16/23 anonim válasza:
Mennyivel hasznosabbak azok a válaszok, amelyekben az is egyértelmű, ki fiú, ki lány.
17/23 anonim válasza:
18 eves voltam, amikor egy 35 éves nővel voltam. Párszor találkoztunk. Még ma is titok őrzi, mint minden ilyen jellegű dolgot nálam. Ez alap szerintem. Diszkréció, intelligencia. A mai napig jóban vagyunk, de a "kapcsolat" azon jellegge anno megszakadt.
Ma mar en vagyok annyi idös:) 35/F
18/23 anonim válasza:
14 voltam a csaj 13 még a gyakorin ismertem meg de ennek már lassan 10 éve :)
19/23 anonim válasza:
ez a rávenni nagyon gáz. az van benne hogy valójában magától nem szeretné.
20/23 anonim válasza:
Mi az hogy rávenni? Voltam sokkal fiatalabb csajjal. Nem kellett semmire rávenni, nagyon tetszettem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!