Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a munkatársak, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a munkatársak, akik eddig titokban szexuális életet folytattak a munkahelyükön, de most a járvány miatt nem kell bejárniuk, hogyan oldják meg a szexet?

Figyelt kérdés
Azokra a férfiakra és nőkre gondolok,akiknek van férjük vagy feleségük,de mellette valamelyik kollégájukkal is szexuális kapcsolatot tartottak fönt.Akivel talán jobb is volt a szex mint a párjukkal.Ők most hogyan oldják meg a szexet?Amíg nincs vége a járványnak addig csak legfeljebb a férjükkel vagy feleségükkel tudnak szexelni?
2020. ápr. 11. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zárt be minden munkahely.
2020. ápr. 11. 13:14
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 de én most azokról beszélek amiket bezártak.Iskolák,gyárak,ilyenek.
2020. ápr. 11. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Addig nem szexelnek egymassal és ennyi
2020. ápr. 11. 13:27
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 az rossz lesz akkor nekik.Képzeld el,korábban a munkahelyükön mindennap szexelhettek most meg semmi.Még onlinevsem cseveghetnek a férj,feleség mi
2020. ápr. 11. 13:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
20évesen nekem is muszáj bírni, pedig már a heréim felrobbannak
2020. ápr. 11. 13:34
 6/9 A kérdező kommentje:
#5-ös nemcsak sok munkahely szűnt meg a vírus miatt,hanem sok dugási lehetőség.Jó,lehet maszturbálni otthon,de az nem ugyanaz.
2020. ápr. 11. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Kerdezo. Ki a faxt erdekli, hogy iksz nem tud kurni zevel?!

Fogd fel, hogy csak azert, mert te nem eltel haboruban, az elet, halal felulirja, hogy kinek mi esne jol. Inkabb mast nem mondok...

2020. ápr. 11. 13:40
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 igazad van.Én is úgy vagyok vele,hogy inkább maszturbálok,mint hogy elkapjam a koronavírust.
2020. ápr. 11. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú bazz, erre nem is gondoltam, de szar lehet most nekik a home office-ban!

F / egy olyan munkavállaló, aki idén még egy nap home office-t se kapott

2020. ápr. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!