Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra ez megcsalás?
33 éves nő vagyok. A párommal piszkosul rondán össze vesztünk. Hazament az anyjához, azt mondta jelenleg nem bírja nézni a p.fámat.
Teljesen kikészültem. A tesója is megtudta a helyzetet gondolom az anyuktól meg hogy miért van otthon a párom az anyjánál...
Felhívott a testvére, gondolom hallotta hogy padlóra kerültem. Átjött, próbált vigasztalni meg hogy ha úgy érzem, akkor szakítsak, mert ez a kapcsolat szerinte már se engem, se a páromat nem építi.
Úgy sírtam, mint egy gyerek.
Azt mondta, hogy nem hagy itt. Megfürödtem, lefeküdtem, ő pedig odabújt hozzám, simogatott, de még csak egy csók sem történt. Viszont a karjaiban aludtam el és iszonyúan megnyugtatott, hogy ott van velem. Tényleg nem történt más ezen kívül.
Ezzel szerintetek megcsaltam a páromat?
Tudom, hogy nem itt kéne lelki vigaszt találnom, de nagyon szét vagyok esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!