Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Igaz, hogy egy kisebb méretű pénisz nem olyan izgató számotokra?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 20:19
2/12 anonim válasza:
Mit értesz kisebb alatt? Az izgató az, ha szép, kemény, tiszta, stb.
3/12 A kérdező kommentje:
És ha alig 13 centi és vékony?
2020. ápr. 10. 20:21
4/12 anonim válasza:
Mit értesz vékony alatt? 13 centi tök átlag és rendben van. Látatlanban nem tudok többet mondani. :)
5/12 A kérdező kommentje:
Négy centi vastag, kb. két ujjnyi.
2020. ápr. 10. 20:27
6/12 anonim válasza:
Teljesen jo.
Elottem levo teljesen jol mondta.
Apolt, tiszta, kemeny legyen. Nem az a legfontosabb higy 13 vagy 3 cm nagyobb.
Es az sem art, ha egy ejszaka tobbet is bir
Szerintem ezek fontosabbak, mint az a bizonyos par cm hossz..
7/12 anonim válasza:
Sose méregettem, hogy a ránézésre, az mekkora cm-re. Ha kicsinek tűnik, mint egy fél virsli, akkor igen, kevésbé izgulok rá mint ha ugyan annak a pasinak nagyobb lenne (és itt most semmi extrára nem kell gondolni, csak egy átlag méretre). De hát innen lehet mással kompenzálni. Nekünk is vannak előnytelenebb tulajdonságaink..
9/12 anonim válasza:
De nem vetted meg a Ferrarit még?
10/12 anonim válasza:
ez engem is erdekelne, en korulvagyok metelve nagyjabol atlagos meret talan vastagsaga nagoybb az atlagnal, de szerintem eleg ocsmany a korulmeteles miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!