Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is volt ilyen? Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is volt ilyen? Miért van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet nem jó kategória...

Ne nevessetek ki!

Életem eddigi egyik legrosszabb szexuális élménye volt ma...

Már több mint 1 éve nem szexeltünk a férjemmel. Mióta terhes lettem nem kívántam. Sőt undorodtam tőle, mármint az aktustól. Nem a férjemtől... Szüléshez közeledve már nem volt undi és kívántam, de valahogy még se történt szex közöttünk. Bár nem erőltettem meg magam érte, hogy legyen. Na de szülés után se kívántam a szexet, és így lassan 5 hónapja se igazán. Bár, hogy azért vissza álljon a szexuális élet kettőnk között, mert ugye azért illik házas életet élni, ma megtörtént aminek meg kell történnie... De nem volt olyan jó se nekem se a férjemnek. Fájt. Mintha újra szűz lettem volna olyan szűk voltam... Tiszta cikis helyzet volt, mintha kis tudatlan kamaszok lettünk volna akik elbénázzák az egészet és kb úgy jött ki, mintha parancsba lenne adva hogy na akkor most lesz szex. Feszélyezve éreztem magam. Nem tudom mi lehet ez.

Volt már valaki így? Vissza állt a megszokott kerékvágásba az egész házas élet? Hogy csinálták?

Miért nem kívánom a szexet, mikor régen "fehér máju" voltam? Ki lennék égve? Vagy esetleg a hazasságomnak löttek? Nincs a férjemnek szeretője, ebben biztos vagyok! Mi lehet a gond?

2020. ápr. 9. 23:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen azok válaszát, akik érdemben tudtak hozzá szólni, ellenben azokéval, akik nem. Azokét inkább nem minősítem!

Nálunk az elejétől fogva nem is lehetett volna szexuális életet élni, mivel veszélyeztetett terhes voltam egy előzőleg méhen kívüli terhesség végett és ennél a terhességnél is majdnem elvetéltem az elején, amit gyógyszerekkel sikerült megtartani és egy gyönyörű szép egészséges gyermeket hoztam a világra... A férjem szerencsére mindenben mellettem volt és támogatott. Mikor szigorú ágyban fekvés volt előírva, akkor a munka mellett ugyan úgy megcsinálta az összes házimunkát helyettem.Nem fogok idegeneknek magyarázkodni, nem ez a lényeg. Hanem a fent említett problémák.

Remélem, hogy kitartással és további újbóli gyakorlással, vissza rázódással sikerül a libidó helyre állítása, hogy ismét gondtalanul elvezhessük egymást.

2020. ápr. 10. 07:54
 12/14 anonim válasza:
100%
Megértelek. Amióta terhes vagyok, nem kívánom a szexet. Nem tudok nedves lenni, zavar a hasam, az új melkem meg az egész új testem. Összebújni szoktunk, meg ritkán szexelni is, de most a férjem türelmét kértem. Szerintem ti is legyetek türelmesek, szépen kezdjétek előlről az ismerkedést. Próbáljatok ki masszázst, szerepjátékot, több orális szexet stb. Ha szeretitek egymást, és türelmesek vagytok a másikkal, helyre fog jönni a szex is. 🙂
2020. ápr. 10. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:

#10! Te mi a jó fenéről beszélsz?

Az iromanyod semmilyen szinten nem kapcsolódik ahhoz amit írtam.

Üdv, 9-es

2020. ápr. 10. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Közben kitöröltek pár választ, okoska.
2020. ápr. 10. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!