Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jartatok mar igy puncinyalas kozben?
Akkor volt dugás vagy az sem?
Mert azt irod hogy akkor veszítetted el a kisfiús dizájnt.
A nedves törlőkendőt nem a seggtörlésre találták ki szerintem,legalábbis ha nem lesz szex,elmegy.
De szex előtt alap,hogy megfürdik valaki.
Ha nem tud akkor a nunát kitörli,de a feneket nem elég csak azzal megtörölni.
Akkor nem szexelünk,ha nincs mód ilyen szintű tisztálkodásra szerintem.
Pláne,hogy idősebb nő,örülhetne,hogy kap fiatalabbat.
Szörnyű...
Hát ez szarügy!
Erről egy volt kollégám esete jut eszembe aki a puncinyalásra azt mondta ; -Fúj, az olyan büdös! Másik kolléga válasza; -Akkor dugd közben a seggébe az orrod! Dőltünk a nevetéstől!
Mindenesetre megértelek, rossz választás volt elsőre...
Lehet, hogy nem konkrétan szqrszag volt. Ugye a két segg-gömb között a vágat elég durván be tud pállani, főleg, ha nagyseggű a nő, és itt most olyanról volt szó. Az elég erősen közelít a kakaszaghoz.
Egyébként tényleg hagy kívánnivalót az emberek fenékhigiéniája is. Szerintem a különféle nedves törlők igenis jó megoldást jelenthetnek, ha nincs más ( nem is értem, miért írta valaki itt, hogy azok nem arra valók, konkrétan a babák valagából is olyannal törlik ki a gyerekszqrt tisztába tevéskor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!