Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuálisan miért vagy itt?
Őszinte kérdés, sok okot el tudok képzelni, és teljesen el is fogadni, de kíváncsi vagyok a tényleges okokra.
Innen jött a kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Tök jó. Néha azt gondolom, hogy a vágy irányítja az agyam, de a 5-ös legutolsó hozzászólása miatt érdekes belegondolni, hogy lehet valakinek simán csak úgy érdeklődése a téma iránt, mint mondjuk valakinek a finommechanika iránt.
Elméletben persze, az ember el tudja képzelni, de mindig más, amikor az ember ténylegesen megismeri valaki hozzáállását a gyakorlatban.
Mármint érdekes rájönni, hogy amikor utánanézek dolgoknak, akkor nem csak a vágy miatt teszem, hanem lehet az sima érdeklődés bennem.
Nehezen tudom megfogalmazni, ez nekem is egy felfedezés kb.
12: aszexuális vagy, és fejlődni szeretnél? Ez jobban érdekel. Nem igazán gondoltam még arra, hogy itt valaki valahonnan el szeretne jutni, legalábbis ilyen értelemben.
Van esetleg nyomás rajtad? Külső, vagy tényleg belülről jön a vágy a fejlődésre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!