Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a pasikat ha perverz vagyok?
Figyelt kérdés
Sok pasi mondja hogy egy lány nyugodtan legyen perverz, de amikor oda kerül a sor akkor egyből egy utolsó értéktelen nő vagyok a szemükben... Ez miért van?2020. ápr. 9. 01:03
1/23 anonim válasza:
Hát nem tudom. Sokan szeretik. :/ csak rossz embert fogsz ki. Írhatok üzenetben?
2/23 anonim válasza:
Valószínűnek tartom, hogy egy férfi számára ha egy viszonylag perverz nőre gondol ,akkor be indul a fantáziája. (Magamból indultam ki) De jól mondtad ha oda kerül a sor értéktelenként kezel. Csinált fokozatosan, elöször ne legyél az, aztan egy picit kezd el, és végére hagyd amit most csinálsz. Ezt javaslom.
3/23 opened paradise válasza:
Szerintem perverz és perverz között is van különbség. Amíg azt a saját párjával csinálja, előre megbeszélt alapokkal, szerintem nem perverz.
4/23 opened paradise válasza:
*szerintem nem értéktelen.
6/23 anonim válasza:
a perverz nem azt jelenti, hogy fűvel fával rybanckodsz, hanem hogy bevállalós vagy merészebb dolkokra :D
7/23 anonim válasza:
Én személy szerint, nagyon begerjedek, ha 1 nő ilyen kis perverz, valószínű azért mert ritka.
És biztos nem tartok ezért valakit értéktelennek.
Ez hülyeség.
Szar palikba futottál bele eddig, ha ez a tapasztalatod.
33/F
8/23 anonim válasza:
Azért azt is jó lenne tudni milyen perverzségre gondolsz. Én futottam már olyan nőbe aki azt akarta pisiljek belé amikor belé hatolok. Vagy akár a szájába is. Ezekhez nem volt gusztusom.
9/23 anonim válasza:
Hát ez az! Nem mindegy, hogy milyen perverzitásról van szó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!