Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szexeltek merevedesi problemakkal?
Voltam olyan pasival akinek lelankadt kicsit, de tudtam mivel keményedik be. Így amilyen gyorsan puhult, olyan gyorsan vissza is állt.
Nincs ezzel gond
#3 ez igazán szép dolog hogy vele maradsz így is és megoldjátok valahogyan és kitartasz mellette:) respect
N
Nos hogyan... alapvetően mindig máshogy, de
- előjáték;
- amikor feláll akkor szex;
- amikor átmenetileg puhul akkor nyalás, ujjazás, játékszerek;
- majd ismét szex;
- mindig figyelek arra hogy a partnerem eljusson a csúcsra, teljesen kielégüljön;
- ha minden kötél szakad akkor potencianövelő.
Az erekciós problémáknak sokszor nem fizikai, hanem mentális okai vannak. Egy idő múlva öngerjesztő folyamat lehet - már azon stresszeled magad hogy nem fog felállni és akkor tényleg nem fog. A potencianövelőket pont erre találták ki, az időszakos alkalmazásuk sokat tud segíteni (egy idő múlva elhagyhatóak és elég a tudat, hogy ott lapul a zsebben "vészhelyzet" esetére).
Ha nővel vagyok szinte mindég van, ha sikerült is párszor akkor utánna már el is megy a kedvem az egésztől így inkább nem erőltetem ami nem megy.
F/44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!