Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor, hogy 0-24 otthon van a család, hogy oldjátok meg a masztizást?
#14 nekem nincs saját szobám. És szerintem nekünk, fiúknak nehezebb. Mert lányok, ha akarjátok meg tudjátok oldani hangosabb nyögés nélkül. Viszont a fiúknak foglalkozni kell a spermával (tuodm, hogy magömlés nélkül is el lehet élvezni, de az szerintem kényelmetlen). És nem, a fiúk többsége nem fogja lerendezni a zuhany alatt vagy vécében. Zuhany alatt azért, mert nálunk bármikor benyithatnak zuhanyzás közben. Vécében meg szerintem kényelmetlen, legalábbis nekem.
Mivel nekünk emeletes házunk van, így az sokmindent megkönnyít. És mivel a bátyánk Budapesten dolgozik, így ő most nincs itthon, ezért sokszor az ő szobájába szoktam lerendezni.
Én mondjuk a sperma miatt nem kell aggódjak, mert be tudom kapni a farkam, és rendesen le is tudom szopni magam, így a számba megy a sperma, amit simán lenyelek, így nem kell takarítani. :)
És az élvezet is sokkal nagyobb mint kézzel kiverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!