Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt 80%-a a pasiknak szereti az anált, leszólják amelyik csaj nem engedi. Ezek a pasik mit szólnának hozzá, ha őket is jól seggberaknák?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 10:17
11/14 anonim válasza:
Szerinted aki bárminemű rossz érzés nélkül képes olyat kérni a "barátnőjétől", ami neki rossz, az ilyeneken agyal?
Egyébként minden bizonnyal porig alázva, sírógörccsel küzdve futnának el. Majd másnap ugyanúgy akarata ellenére meganalizálná a "barátnőjét".
12/14 anonim válasza:
Epp ez az, hogy ok meg elveznek is. Es mindekozben homofobiabol maguknak nem kerik, de a noknek nincs semmilyuk a szaron kivul odabent. Meg a huvelyi orgazmus hianyaval is sokan bajlodnak, ezek utan nehezen hiszem el, hogy ez lyuk barmit is jelent egy nonek.
13/14 anonim válasza:
Én imádnám. Van egy 18as dildóm. Tövig felmegy. 🙂 F
14/14 anonim válasza:
Nyílván nagyon sokan szeretik. A hülyék meg nyílván követelni is fogják. De aki ezt követeli, azt ott kell hagyni és kész. Az én véleményem szerint, egyszer mindenkinek érdemes kipróbálni, aztán max nem tetszik, és akkor nem kell csinálni. Viszont azt is egyre többször látom, hogy valakinél a pasit is megdugják felcsatolhatóssal. De amit még gyakrabban, az a fenék nyalás. Azt is sokszor adok-kapokba csinálják. És ezt is sokszor utasítják vissza a lányok, pedig ez nem is fáj és a pasik is szoktak örülni neki. (Természetesen ha valakinek aranyere van, akkor az anális dolgoknak szerintem lőttek, de azon kívül, egyszer megéri mindenkinek kipróbálni ezeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!