Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah ugye 20 eves fiú vagyok és lenne meg egy kérdésem, barátnőmet legalább 20-percig ujjaztam, de meg lehet több ideig is meg tegnap, de egyszerűen nem élvezett el, és hogy ez hogy lehetséges, valaki indokot írjon pls?
Szarul csináltad.
Mindenkinek más a jó, vele kell megbeszélned, hogy jelezze mikor, és hogyan jó neki stb. Össze kell hangolódni.
Ha csak ki-be tologattad az ujjaidat a vaginajaban, az nem nagy élmény...
Kérd meg, hogy csinálja magának, és akkor látod, hogy hol jó érzés neki, milyen tempóval csinalja, stb...
20 évesen remélem nem csak az ujjazást ismered!
Egyem azt a csókos SZÁDAT!
Mondjuk ha a csiklóját is izgattad volna akkor elélvezett volna..
Évek óta élek nemi életet, önmagában nem élvezem az ujjazást és elélvezni se tudok tőle.
Pár hasznos tipp:
- ne csak ujjazd, a csiklóját is ingereld;
- figyelj a visszajelzéseire hogy a legjobb neki, ha kell akkor változtass;
- a hely és idő függvénye is, egy kapualjban ujjazva nem mindenkinek fog működni, de nyugodt körülmények között sanszosabb;
- ha az ujjad kevés akkor használd a nyelvedet is.
Nem sűrűn ugyan, de előfordulnak napok, mikor sehogyan sem sikerül...Olyankor nem vagyok annyira érzékeny, se fejben, sem testileg "nem vagyok ott", valamiért nem vagyok kész rá, szinte nem is érzek semmit. Van amikor meg elég pár perc....
Ez partnerrel is, egyedül is ilyen változo. Lehet, pont ilyen napja volt, hogy nem ment a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!