Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiúnak problémát fog ez jelenteni?
Figyelt kérdés
18 évesen tabletta mellett terhes lettem, az abortusz nagyon megviselt. Azóta (8 éve!) mindig bennem van a félsz, hogy nehogy újra besikerüljön még tabi mellett is, ezért ritkábban szexelek úgy, hogy a pasi betegye a puncimba a farkát. Helyette inkább orálozok vagy análozunk. A popsiszexet az évek során nagyon megszerettem, már komolyabb tágítás nélkül is bemegy és sokakkal ellentétben én tényleg élvezem, el is tudok ott élvezni, nem kényszerből csinálom. Ti ezt el tudnátok fogadni, őszintén?2020. ápr. 6. 07:44
21/21 anonim válasza:
Szerintem is felelőtlenség volt gumi nélkül szexelni. Lehet, hogy szedtél tablettát, viszont az nem nyújt 100%-os biztonságot. A gumi se, de az szerintem még így is biztonságosabb. Nyílván a legbiztonságosabb ha mindkettő van. Ami engem zavarna, hogy sokkal többet szereted análisan csinálni, mint punciba. Elsősorban ezzel magadnak ártasz. Lehet, hogy most élvezed, mert semmi bajod nincs tőle, de a jövőben ennek súlyos következményei lehetnek. Az, hogy 30-40 évesen úgy fogsz beszarni, hogy már csak azt érzed, hogy kijött valami, az nem vicc. A saját magad érdekében vegyél vissza, és kevesebbet análozzál. Ha kevesebbet csinálod akkor a záróizmaid elkezdenek vissza állni eredeti állapotukba, és több tágítást is fog igényelni, viszont nem kell majd 40 évesen pelenkázni magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!