Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiúnak problémát fog ez jelenteni?
Én simán elfogadnálak :) álom nő lehetsz ^^
Tabletta helyett inkább használjatok kotont, az a biztos.
#9 vagyok. Az abortusszal nem azért van gondom mert nem tudtál volna 18 évesen felnevelni egy gyereket, senki nem tudna ennyi idősen felnevelni egy gyereket. Illetve nem is ítélem el.
Viszont esetleg meg is szülehetted volna és örökbe adod, arról meg ne is beszéljünk hogy 18 évesen lehetett volna annyi eszed hogy védekezel rendesen ha már széttetted a lábad. Ha a srác dugni akar igenis húzzon fel gumit, nekem se esett ez soha nehezemre, bokám soha nem is csináltam fel senkit.
Abortusszal a felelőtlen viselkedésedre és a tetted következményének megúszására utaltam (nyilván az abortusz sem kellemes). Arról pedig ne is beszéljünk hogy egyrészt itt sajnáltatod magad miatta, holott erről csak te tehetsz, másrészt a felelőtlen viselkedésed miatt a párodnak kell kompromisszumot kötni a szex terén a kapcsolatban.
A véleményemet kérdezted, hogy problémát jelentene-e. Nekem nem jelentenek problémát ha az oka nem az egykori ostobaságod, felelőtlenséged és a megúszni akarásod lett volna.
Lehet, hogy a válaszom nem tetszik de őszintén válaszoltam a feltett kérdésre.
Nos, akkor válogass a privik tömkelegéből :D Mintha nem tudnád hogy a pasik többsége anál-fun, ha rajtuk múlna akkor többször csinálnák análba mint punciba.
A másik része viszont úgy van vele, hogy a szaftos, forró p...ncika a legjobb :)
Gratulálok!
Mi lett volna ha nem mérgezed magad és gumit használsz?
Az anál kifejezetten egészséges mint a példád is mutatja, ha már ilyen fiatalon tágítás nélkül könnyedén bemegy a péló, akkor 30,40 évesen a fekália könnyedén fog kiesni is belőled.
Amúgy én sem dugok most már szinte egyáltalán mert csalódtam a szexbe, így a ritka együttléted miatt ne aggódj.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!