Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 éves fiú vagyok és barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves fiú vagyok és barátnőmmel még 3 napja megbeszéltem hogy mecsináljuk, de nem állt fel, mondjuk akkor fáradt voltam és lehet azért, de ma is megpróbáltuk, de ma sem sikerült, de nem értem miért mert ma nem voltam fáradt, valaki tanácsot?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 6. 07:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez teljesen agyban dől el.. majd ha 60 éves leszel vissza lehet térni erre, hogy dohányzol mozogsz stb. Eleinte nekem is csomószor lekókadt. Rájöttem azért, mert előre megbeszéltük és emiatt nagy volt a nyomás rajta, hogy jól teljesítsek. Annyi a lényeg, hogy soha ne tervezzétek meg előre, hogy na akkor mi most szexelni fogunk. Legyen spontán, előtte verjél be 1-2 felest, oldódjatok, legyen hosszú előjáték, összebújás előtte. A legjobb persze ha a barátnőd szed tabit és nem kell vacakolni a gumival.
2020. ápr. 6. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!