Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küld minden pasi farokképet?
Figyelt kérdés
Nem zavar csak nem értem miért jó ez nekik.
19/L
2020. ápr. 6. 07:15
11/18 anonim válasza:
Én csak akkor küldtem ha a lány kérte és semmi gondom az intelligenciával. Először azt hittem, hogy csak viccel ezzel de komolyan gondolta hogy kér egy képet róla és ez még az első együttlét előtt volt.
F/26
12/18 anonim válasza:
Passz. Én még nem küldtem senkinek kéretlenül. Exemnek küldtem egyszer még mielőtt összejöttünk, de akkor is ő kérte. 🤔
13/18 anonim válasza:
"Nem zavar csak nem értem miért jó ez nekik.
19/L"
-felhívás keringőre kisassz... kis homár fiúcska?
14/18 anonim válasza:
Aki küld kéretlenül, az azért, mert nagyobb a farka cm-ben mérve, mint az IQ-ja. Én nem küldtem még, és kéretlenül nem is fogok. Én még fiúként számtalan olyan üzenetet kaptam fiúktól, hogy mekkora a farkam. Szóval amikor nem farok képet küldenek a hülyék, akkor mástól kérik el a farok méretét.
15/18 anonim válasza:
*meg ( a harmadik mondatban még helyett)
#14 vagyok
16/18 anonim válasza:
Én sem szoktam küldeni. Max amikor van barátnőm és a kapcsolatunk már ott tart és ,ha kéri. Mondjuk ilyen időszakban, mint a mostani, de akkor inkább videochat.
Azok, akik meg csak úgy random küldenek, azok talán izgatónak találják, hogy elküldték, hogy megnézi a lány és kiváncsiak, hogy mit szól hozzá, ha egyáltalán a lány reagál rá.
20F
17/18 manly válasza:
Nem mindenki küld, pl. én se-ha kérik talán.
18/18 manly válasza:
Nem mindenki küld farok képet, pl. én sem küldtem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!