Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as,30-as szűz nők, miért alakult így? Ha egy pasi szűz ennyi idősen az a legtöbb esetben a lúzerségnek köszönhető, de a nők bármelyike találhatna partnert. Aki ennyi idősen szűz, az miért az?
Nem mindenkit érdekel a szex. Nem mindenkit hoz lázba a dolog. Vannak akik pedig tartogatják magukat. Van olyan aki nem akar csak úgy minden jött- menttel összefeküdni. Kivárja a megfelelőt. Van hogy a sors hozza így, van hogy így dönt az illető. Aki ez alapján ítél el valakit, vagy ez alapján skatulyázza be, azzal meg inkább ne kelljen szóba állnom.
28/N
Voltam, harmincig. Nem kell elhinni. Nagyon szep voltam, tul szep. Plusz szokoevben egyszer tetszett valaki. A jo pasik nem mertek kezdeni velem, akik beprobalkoztak, nem tetszettek. A szex jobban es korabban izgatott, mint masokat. Gyakorlatilag belepusztultam. De kesobb kiprobaltam, milyen azzal egyutt lenni, akit egyaltalan nem kivanok, de az eszemmel tudom, hogy oke. Hidegen hagy, vagy undor. Nem szerelemre, nagy ore vartam, csak testi vonzalomra.
Most amit mondok, az nagyon durva lesz. Kiderult, a magyar pasik nem jonnek be. Nagyon azsiai vonasaik vannak. Mashol elek, es azt latom, tizbol egy emberrel le tudnek fekudni. Szomoru.
Nem, egy pasi sem lesz ettől lúzer. Attól lesz az hogy a mamahotelben rejszolva várja, hogy majd egy bombázó rábukik a farkába, miközben önértékelése 0, és a nőkre is csak egy darab pinkánt néz, életcélja pedig mindössze annyi, hogy újabb x GB rammal bővíthesse a gamer gépét.
Bocs az offért, csak a félreértéseket akartam kicsit tisztázni, hogy nem attól lúzer egy 20 fölötti szűz pasi hogy szűz, hanem ettől, ami igen nagy százalékban vele jár...
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: én azért mert nem volt eddig megfelelő partnerem. Nem volt olyan, aki visszaadta volna amit kapott tőlem a szexualitásban. Én megtettem mindent az örömükért, de ők kielégíteni sem tudtak (pedig nem vagyok nehéz eset).
De nem adom fel, ismerkedem, majd lesz olyan akivel a szexben is azonos értékrendet képviselünk:)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!