Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró lányok ti ilyenre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró lányok ti ilyenre mennyire vagytok vehetők részegen? L/19

Figyelt kérdés
Részegen egy discoban,esetleg házibuliban mennyire vagytok vehetők lánnyal való csókra? Nem feltétlen barátnővel akikvel hetene/naponta látjátok egymást inkább idegenebb lánnyal akivel nem ismeritek egymást max látásból. Pl.egy szórakozóhelyen egy részeg lány elkezd veletek barátkozni,tegyük fel hogy nem csúnya a lány és észre veszitek hogy közeledik feléd mégha nem is leszbi vagy bi csak részeg mit szóltok? Hagyjátok magatokat vagy szó sem lehet róla?
2020. ápr. 5. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismeretlen ribivel valami szórakozóhelyen biztos nem. Fuj.. nem smárolgatok le senkit (pasit se) így. Képzeld el h ezek egy ilyenbulin 2-3 más emberrel is nyálat cserélhetnek plusz a legtöbbjük nem valami igényes.

Más helyzetben (talán házibuliban) normálisabb lánnyal persze simán smárolnék de csak ha ezzel egy pasit akarok izgatni. Mivel nem vagyok biszex, így csak úgy magamtól nemcsókolgatnék lányokat

2020. ápr. 5. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Engem izgatnál vele!

2020. ápr. 5. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt
2020. ápr. 5. 20:04
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer voltam részeg, az is írói célzattal, és itthon. Nos, az egy dolog, hogy a telefonban kiabálva kérdeztem meg mások szexuális életét, de miután a telefont leraktam, nem tudom melyik oldalon kezdtem el írni (visszaolvastam és meglepődtem, alig volt hibám xd), hogy nem vagyok kapható. Szóval szerintem semennyire, nem változna akkor sem, ha buliban lennék.

Az meg tényleg mellékes, hogy a lábammal kicsit betörtem az asztali lámpámat... t_t De legalább addig nem jutottam el, hogy instant levest csináljak - csak mert nem tudtam felállni, miután a földre pottyantam. Pedig csak majd' egy üveg krémlikőrt ittam!!!

18/l

2020. ápr. 5. 20:13
 5/11 (:Puszedli :) ***** válasza:
100%
Semennyire. Nem csókolóznék nővel.
2020. ápr. 5. 20:52
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Párszor történt már velem ilyen
2020. ápr. 5. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Biszex lányok (akik már elfogadták ezt magukban) és tetszik is nekik a másik csaj nagyon "rávehetők" - de ez szimpátia alapján működik.

Nem biszex lányoknál idegenekkel meg kb. sehogy, max. egymás közt szoktak a barinők smárolgatni hogy húzzák vele a pasikat (de ezt sem minden nő csinálja).

2020. ápr. 5. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Semennyire. Reszegen is a baratom nyakaban logtam es ötször kerdeztem meg tole ugyanazt mert folyton elfelejtettem hogy mar kerdeztem 😀 egyszer fordult ez elo, amugy nem iszom le magam.
2020. ápr. 5. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Csókolóztam már csajjal buliban de azok barátnők voltak, vagy ismerősök. :D

Idegentől ódzkodom a fönt leírtak miatt.

De threesomeban benne lennék, ha a 3. fél lány lehet, hogy őt sem hanyagolnám el.

23/N

2020. ápr. 5. 22:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem ez a szitu pont izgatna.. El tudnám képzelni hogy így vetkozzem le én is gatlasaimat.. Kis itallal bennem s aztán élvezni egymást. 22/L
2020. ápr. 5. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!