Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró lányok ti ilyenre mennyire vagytok vehetők részegen? L/19
Egy ismeretlen ribivel valami szórakozóhelyen biztos nem. Fuj.. nem smárolgatok le senkit (pasit se) így. Képzeld el h ezek egy ilyenbulin 2-3 más emberrel is nyálat cserélhetnek plusz a legtöbbjük nem valami igényes.
Más helyzetben (talán házibuliban) normálisabb lánnyal persze simán smárolnék de csak ha ezzel egy pasit akarok izgatni. Mivel nem vagyok biszex, így csak úgy magamtól nemcsókolgatnék lányokat
Egyszer voltam részeg, az is írói célzattal, és itthon. Nos, az egy dolog, hogy a telefonban kiabálva kérdeztem meg mások szexuális életét, de miután a telefont leraktam, nem tudom melyik oldalon kezdtem el írni (visszaolvastam és meglepődtem, alig volt hibám xd), hogy nem vagyok kapható. Szóval szerintem semennyire, nem változna akkor sem, ha buliban lennék.
Az meg tényleg mellékes, hogy a lábammal kicsit betörtem az asztali lámpámat... t_t De legalább addig nem jutottam el, hogy instant levest csináljak - csak mert nem tudtam felállni, miután a földre pottyantam. Pedig csak majd' egy üveg krémlikőrt ittam!!!
18/l
Biszex lányok (akik már elfogadták ezt magukban) és tetszik is nekik a másik csaj nagyon "rávehetők" - de ez szimpátia alapján működik.
Nem biszex lányoknál idegenekkel meg kb. sehogy, max. egymás közt szoktak a barinők smárolgatni hogy húzzák vele a pasikat (de ezt sem minden nő csinálja).
Csókolóztam már csajjal buliban de azok barátnők voltak, vagy ismerősök. :D
Idegentől ódzkodom a fönt leírtak miatt.
De threesomeban benne lennék, ha a 3. fél lány lehet, hogy őt sem hanyagolnám el.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!