Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Nőszemélyek, izgat titeket az izzadt férfitest és az együtt izzadás erotikában?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 5. 11:40
1/5 anonim válasza:
Nem izgat. Ha szex közben izzadunk le közösen az picit felcsigáz, de amúgy a büdösség ha már szex elején van, akkor inkább libidógyilkoló.
18
3/5 anonim válasza:
Engem izgat. Párom izzadtságszaga nem zavar nem érzem büdösnek sőt izgató:D tudom furi. Mondjuk más pasiké valószínűleg nem tetszene
Szex közben se zavar, az természetes
5/5 anonim válasza:
Ertem, hogy mire gondolsz. Nem budossegre, persze. Szerintem sokaknak izgato, de en nagyon finnyas vagyok, nem tehetek rola. Szoval szemely szerint nem. De ha nagy a lamur, fel se tunne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!