Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tanàr és Tanàrnő társaim!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanàr és Tanàrnő társaim! Ezzel csak én vagyok ìgy?

Figyelt kérdés

23 èves angoltanàrnő vagyok. Tanítottam iskolàban egy évet, idèntől magàntanàrként dolgozom, oktatok. Meg sem tudom szàmolni, hogy hányszor próbálkozott be idősebb (18+) diàkom nálam. Ès gyakran a fiatalabbakon is èszrevettem, hogy teszik a fejüket. Ez gyerekeknél még "normális", na de felnőtteknél? Nyilván tudja, hogy ha be is jönne se tennék semmit, hiszen ez nem olyan kapcsolat.

L23

2020. ápr. 5. 00:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
27%
10. Simán végezhet 23 éves korára, és nem 6 évig tart a tanárképzés. Csak azért mondom, mert én is végeztem tanárszakot, igaz, nem most, de akkorát nem változott a világ. 3 év alapszakkal is lehet tanár, igaz, nem középiskolai. Ehhez még 2 év mesterképzés kell, ha középiskolában is akar tanítani, szóval nem értem, mi a gond a számokkal.
2020. ápr. 5. 14:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Tanítóképző négy év :) 18 évesen érettségiztem. 18 + 4. Ha gondok vannak, van matektanár ismerősöm.

Egyébként már érettségi előtt is vállaltam magándiákot, hogy legyen valami pénzem. Most nyilván ezt nagyobb tételben, nyelviskolánál csinálom. Nem fura, ha egy 23 évesre "rámozdul" egy 22 éves. Az igen, ha a tanárja. Ezzel engem hoz nehéz helyzetbe, hiszen nyilván tudja, hogy ha akarnám se viszonozhatnám.

2020. ápr. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!