Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanàr és Tanàrnő társaim! Ezzel csak én vagyok ìgy?
23 èves angoltanàrnő vagyok. Tanítottam iskolàban egy évet, idèntől magàntanàrként dolgozom, oktatok. Meg sem tudom szàmolni, hogy hányszor próbálkozott be idősebb (18+) diàkom nálam. Ès gyakran a fiatalabbakon is èszrevettem, hogy teszik a fejüket. Ez gyerekeknél még "normális", na de felnőtteknél? Nyilván tudja, hogy ha be is jönne se tennék semmit, hiszen ez nem olyan kapcsolat.
L23
Tanítóképző négy év :) 18 évesen érettségiztem. 18 + 4. Ha gondok vannak, van matektanár ismerősöm.
Egyébként már érettségi előtt is vállaltam magándiákot, hogy legyen valami pénzem. Most nyilván ezt nagyobb tételben, nyelviskolánál csinálom. Nem fura, ha egy 23 évesre "rámozdul" egy 22 éves. Az igen, ha a tanárja. Ezzel engem hoz nehéz helyzetbe, hiszen nyilván tudja, hogy ha akarnám se viszonozhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!