Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves férfi társaim, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfi társaim, ti elfogadnátok akár feleségnek is olyan lányt, vagy nőt, aki szeret nagyon szexisen és ki hívóan öltözködni?

Figyelt kérdés
Ara gondolok , hogy nyáron nagyon lenge és vagy átlátszó , vagy sokat selytető ruhákat viselne , pl : miniszoknya alatt nem viselne bugyit , vagy a felső ruházat olyan laza , lenge lenne , hogy ki villannának alóla a mellei , vagy a rövid naci alól ki kandikálhatna akár a punci , is , vagy a fenék 70 -80 % - a / stb !
2020. jan. 3. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én speciel kifejezetten örülnék neki.
2020. jan. 3. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, nem is egy, kimondottan ilyet keresek most is!!
2020. jan. 3. 20:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Egész nap tejben fürdetném! :)
2020. jan. 3. 20:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Azt mondják hogy az öltözködés a legérthetőbb nonverbalis kommunikáció így lehet hogy passzolnám a hölgyet
2020. jan. 3. 20:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint bennetek nem lenne féltékenykedés ? Vagy nem esne rosszul akár ismerősök , rokonok előtt sem , ha folyton bámulnák az utcán stb ?
2020. jan. 3. 20:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen , érthető utolsó !
2020. jan. 3. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen csorgatnám rá a nyálam minden nap így, de őszintén annak nem örülnék, ha naponta így menne munkába, és mindenki őt bámulná úgy, hogy én nem vagyok ott. Ugyanakkor valahol büszke is lennék, hogy mégiscsak én dugom.
2020. jan. 3. 20:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben is van igazság !
2020. jan. 3. 20:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kihívó a szó, amit keresel. Közönséges, ha csak nem otthon viseli.
2020. jan. 3. 20:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Ugyanúgy lépnek félre melegítőnadrágban is, mint miniszoknyában.
2020. jan. 3. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!