Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők! Szerintetek egy ilyesmi nő nagyon szexi?
Írjatok kort és nemet is légyszi. És ki lehet fejteni, hogy miért tetszik és miért nem! A videó leírásában van az instája is!
Nem szexi. Alapvetően tetszik a kék szem és a hosszú haj, de nekem valahogy nem tetszik a stílusa, olyan "mű" a csaj. Mint aki túl tökéletes akar lenni. Meg a viselkedése sem tetszik.
28F
Szép az alakja. A szemöldöke gázos. Az arca nem egy nagy szám, nekem legalábbis nem jön be. Csinos. Van saját stílusa. Nem próbál fiatalabbnak tűnni, mint amennyi. Látszik rajta a kor. Nekem túl idős, de ha 30- 35 lennék nem utasítanám vissza.
24/F
Amikor a videóban az a fekete-fehér bevágás van, ott szerintem elég szép, alapból jó adottságai vannak, de amikor színben is látni, akkor szerintem egyszerűen túl sok. A smink is, a szoli is, a minden.
Az instáján viszont egyáltalán nem szép. Túl mű. Túl mesterkélt. Ott nekem egyáltalán nem tetszik. Szexinek sem mondanám, egyszerűen túlzás az egész csaj, ahogy van.
27/N
Rendbe van, szép lány
Sok csávó álmába sem kap ilyent szép lányt...
Szerintem szép.
Megnézném azért ÉLŐBEN IS mivel a youtubeon használnak olyan lámpákat hogy jobb megvilágításban legyen az ember arca, szebb legyen, illetve instán a sok filter.
Ennyi alapján így sminkkel szerintem írtó szép, de mondtam smink nélkül egy valóságos képen is megnézném. :) 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!