Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők volt már hogy villantottát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők volt már hogy villantottátok a puncit nyilvános helyen?

Figyelt kérdés

Nem volt rajtad bugyi nyáron, mondjuk bejött a pasi a kávézóban vagy máshol és direkt kivillantás, illetve teljesen véletlenül mert elfelejtettétek nincs rajtatok bugyi?

F/28

2020. ápr. 4. 14:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyent nem lehet véletlenül. Ha nincs rajtam bugyi, azt tudom. Csak olyan van, hogy játszom magam a pasi előtt, mintha tényleg “véletlen” lenne meg elfelejtettem volna. 😉
2020. ápr. 4. 15:02
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Ki megy ki bugyi nélkül az utcára? WTF
2020. ápr. 4. 15:05
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagyok igénytelen, hogy bugyi nélkül mászkáljak.
2020. ápr. 4. 15:15
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
Nem
2020. ápr. 4. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
Alap higiénia szempontjából hogy bugyiban fogok utcára menni.
2020. ápr. 4. 15:34
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

Ugyanúgy vagyok vele mimt az 1gyes

Sokszor megyek bugyi nélkül de csak pl boltba vagy kutyát kivinni. De ilyenkor nadrágban vagyok. Szoknyában soha nem megyek bugyi nélkül császkálni, max ha van párom és őt akarom meglepni;)

2020. ápr. 4. 15:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Veletlen igen
2020. ápr. 4. 16:29
 8/14 (:Puszedli :) ***** válasza:
23%
Szerinten egyrészt higiéniai okokból sem érdemes úgy kimenni. Maximum otthol szex előtt. Meg elég közönséges dolognak tartom mit ahogy azt is h rengeteg nő van aki izlésesen de vannak akik közönségesen túlságosan kiteszik a mellűket.
2020. ápr. 4. 16:49
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem is egészséges bugyi nélkül utcára menni. L
2020. ápr. 4. 17:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem, de bugyit persze már igen. Többségében inkább véletlenül, de szándékosan is a kiszemelt pasinak.
2020. ápr. 5. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!