Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nem fura ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem fura ez?

Figyelt kérdés

Tegnap 2 hét után újra találkoztam a barátnőmmel. Nem rég vagyunk együtt szóval még szokjuk egymás dolgait.

Nyilván egymásnak estünk. Elégé kanos voltam már és kicsit durvábban intéztem a dolgokat, leszorítottam a kezét, feldobtam a falra, kapott 1-2-t a popsiára. Meg viszonylag kemény voltam vele végig. Azt hittem, hogy azt fogja kérni, hogy oké de legközelebb finomabban... de nem. Ma beszéltünk pár az estéről és annyit mondott, hogy 1-2 pofont adhattam volna azért.

A hangulatba tényleg bele fért volna de félek, hogy visszaköszön a kapcsolatban később. Megéri ezt fejtegetni vele vagy csak engedjem el a dolgot?

2020. ápr. 3. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem,sok ilyen van.
2020. ápr. 3. 23:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előbbi kérdésedben még a szüzességed miatt aggódtál a 19 centis farkaddal.
2020. ápr. 3. 23:47
 3/8 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Sok nő szereti ha domináns vele a pasija de sex előtt nem árt tisztázni a dolgokat
2020. ápr. 3. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Én le is kopom, pofozom a nőt közben, jól el is fenekelek, taknyosra szopatom, vadul qrom. Érdekes, szakítás után is visszajártak. 😄
2020. ápr. 3. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg nő ezt igényli.

Csináld azt ami jólesik neked, hiszen neki ugyanez az igénye.

1 submissziv csaj.

F/33

2020. ápr. 4. 00:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a fura? Nem mindenki ugyanúgy szereti - a párodnak ezek szerint van egy kis szubmisszív hajlama. Ezt kéri, ezt szereti - döntsd el hogy neked jó-e és teljesíteni akarod-e. Ha igen akkor rajta (azért figyelj rá folyamatosan meddig menj el, ha kéri akkor vedd vissza, állj le).
2020. ápr. 4. 00:24
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Nem fura.
2020. ápr. 4. 05:55
 8/8 Domi-nika ***** válasza:
100%

Nem furcsa, ez teljesen normális.

Ha megbeszélitek, h ez csak szexben lesz, és h nem kell félnie, meg csak akkor csinálod ha ő is akarja akk nem lesz semmi gond.

L

2020. ápr. 4. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!