Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudja egy ferfi jobban kivanni popsiba mint punciba?
szerintem azert mert van olyan csaj aki ott szukebb
gondolom en
Nokent irtam
Én nőként alkotok véleményt.
Szeretem punciba is és popsiba is, de a puncimmal nincs orgazmusom, csak kellemes, jó érzés. A popsimban sokkal intenzívebben érzem a párom hímtagját, forróbban, másabban. Nekem emiatt többször van kedvem análozni :)
22L
Ezt én sem értem, miért szeretik egyesek jobban?!?!?
F
En imadom ha popsiba lehet élvezni annyira jó !!
f
Mindkettő nagyon jó. Punci sikamlós, meleg, puha... A popó meg szűk. A popsi is lehet illatos, mint egy punci, ha rendesen foglalkozva van vele: ki van mosva rendesen, borotválva van (a lányoknak is szőrős ott egy nagyon kicsit).
A barátnőm nagyon szereti popsiba és szeretek neki megadni mindent, amit szeretne. Sokkal nagyobbat tud élvezni, ha análozunk.
Ha a csaj higiénikus, akkor nincs ott csoki, és nagyon jó érzés be tenni oda is, ezzel együtt soha nem tudnék elszakadni a punci finom nedves lágy érzetétől.
Mind a kettőnek megvan a maga varázsa. 👌
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!