Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire perverzz egy nőnek és mennyire vállalható? Punciba egy vibri és popsiba egy farok!
Figyelt kérdés
Egyszer volt benne részem hatalmasat èlveztem így a popsiba !2020. márc. 5. 11:37
1/33 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Nincs ebben semmi extra.
2/33 anonim válasza:
volt innen gyakorirol egy olyan lány, akivel ez bejött :D
hatalmas élmény !
z extrának csak kissé mondható sztem de mindenképp kipróbálandó!
3/33 anonim válasza:
Ez tök jó dolog, mi is csináltunk már ilyet, nagyon jó volt.
32f
4/33 anonim válasza:
Nem perverz
Simán oké
De fordítva is szuper
N
5/33 Csicuki válasza:
Ebben semmi perverz nincs totál elfogadott
6/33 anonim válasza:
Semmi gond vele. Exemmel sokszor csináltuk csak fordítva. Nagyon élvezte.
F
7/33 A kérdező kommentje:
De jo ha ennyire elfogadott!!
Ment a zöld pacsi !
2020. márc. 5. 12:12
8/33 anonim válasza:
Szeretem én is és a vibrit és farkat felcserélve is.
9/33 anonim válasza:
Ez nem nagy extra, tudjuk, hogy a lányoknak a csiklóját mindig kell izgatni, akkor lesz nekik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!