Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire perverzz egy nőnek és mennyire vállalható? Punciba egy vibri és popsiba egy farok!
Figyelt kérdés
Egyszer volt benne részem hatalmasat èlveztem így a popsiba !2020. márc. 5. 11:37
11/33 anonim válasza:
En szeretem 2 vibrivel a masztit. 1 a puncimba es 1 analba
12/33 anonim válasza:
Ha popsiba csináljuk akkor közben én is használom a vibrim
13/33 A kérdező kommentje:
Nem hittem el hogy ez ennyire elfogadott !
Tény hogy baromi jó !!
Zöld mindenkinek !!
2020. márc. 5. 12:48
14/33 anonim válasza:
Ez semennyire nem perverz, jó érzés. Nekem van hogy a popsimban van a vibri, van hogy punciban és közben a párom a másik lyukban van.
De Minden nő más, senki sem szereti ugyanazt ugyanúgy. Az adott partnernél kérdezz rá hogy neki ez bejönne e
16/33 anonim válasza:
Puncidba a farkam, segglyukadba a vibri. Ez a korrekt formula.
17/33 A kérdező kommentje:
Mint férfi kerdezem a sok privi miatt!!
2020. márc. 17. 11:49
19/33 anonim válasza:
Hú, pont nemrég próbáltuk ki és k... nagyon jó volt
Nem perverz és szerintem vállalható abszolút, főleg ha már tudja milyen
20/33 anonim válasza:
Ez jó figura. Mi úgy is szoktuk hogy egy nagy negyvencentis duplafejű dildót tolunk egyszerre a két lukba. Én meg előre megyek szoptatni,na aztán akkor van orgazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!