Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi van velem? Beindultam rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Beindultam rá?

Figyelt kérdés

Szóval itt van a karantén helyzet...mindenki tudja. Én egyik barátommal élek együtt. Lány vagyok, ő a fiú legjobb barátom. Együtt kényszerültünk karanténba, mármint mivel együtt lakunk, és így volt a legegyszerűbb, maradtunk ebben a lakásban. Kettesben...3 hete vagyunk önkéntes karanténban, eddig teltek a napok úgy, ahogy bármikor. Annyi a különbség, hogy a járvány miatt csak ketten vagyunk, nem jön a baráti társaság többi tagja.

Szóval a héten már másodjára álmodtam Vele...olyan vadul csókolóztunk és Úristen de jól csókolt... Ha az életben is ilyen én megeszem a kalapom...:D És most nem tudom mi van velem, de írtóra felizgat, ha az álmomra gondolok, és most reggel mikor kimentem a szobából, ő meg ott állt a konyhában, én tök más szemmel néztem rá...rendesen elkezdtem végigmérni, bámultam a péniszét, ahogy kidomborodik a nadrág...most mit csináljak? Mi történik velem? Eddig is együtt laktunk, nem volt ez. De most úgy érzem, nagyon kívánom. Tiszta hülye vagyok, nem?

2020. ápr. 3. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
3 hét,és semmi szex?A srác se nyomul?Mássz rá.
2020. ápr. 3. 08:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki! Ne várj vele! Ha partner benne rögtön kiderül! Nyilván ha nem az is! 40/F.
2020. ápr. 3. 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

már sokkal hamarabb a csávónak rád kellett volna mennie.

3 hét semmi szex...főleg ha nem is masztiztok...khm.

normális a dolog.

Csak kérdés mennyire érné meg beáldozni a barátságot?

Arra készülj azonban ha valami lesz, ennyi idő után vagy fél napig csak dugni fogtok mint a nyulak, és még a füleden is g*ci fog kifolyni annyit kapsz.

2020. ápr. 3. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha mind ketten függetlenek vagytok próbálkozz bátran.
2020. ápr. 3. 09:12
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Én a srác helyében már rég rommá qrtalak volna. A kalapot meg rakjuk inkább a méhszájadhoz, hogy ne üsse a pénisz. 😅
2020. ápr. 3. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:
De jo bírtad eddig nem is értem miert nem lépsz a tettek mezejére !
2020. ápr. 3. 09:36
 7/10 anonim válasza:
hammbekapjadöncike
2020. ápr. 3. 09:51
 8/10 kisördög1 ***** válasza:
58%

Lemerült az elem a vibriben? Valószínűleg a srác is már rég szétdugott a fantáziájában, hacsak nem valami kő kocka számítógépmadár.

Szóval vagy essetek egymásnak, vagy gyere velem karanténba! :))

2020. ápr. 3. 11:30
 9/10 anonim ***** válasza:
kabbeafasát
2020. ápr. 3. 12:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy még 2-3 hónapig ez a helyzet lesz. Szerintem szexeljetek. Mindenkinek könnyebb lesz így. Aztán ha vége a karanténnak, akkor lefelejtitek és kész.
2020. ápr. 3. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!