Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Beindultam rá?
Szóval itt van a karantén helyzet...mindenki tudja. Én egyik barátommal élek együtt. Lány vagyok, ő a fiú legjobb barátom. Együtt kényszerültünk karanténba, mármint mivel együtt lakunk, és így volt a legegyszerűbb, maradtunk ebben a lakásban. Kettesben...3 hete vagyunk önkéntes karanténban, eddig teltek a napok úgy, ahogy bármikor. Annyi a különbség, hogy a járvány miatt csak ketten vagyunk, nem jön a baráti társaság többi tagja.
Szóval a héten már másodjára álmodtam Vele...olyan vadul csókolóztunk és Úristen de jól csókolt... Ha az életben is ilyen én megeszem a kalapom...:D És most nem tudom mi van velem, de írtóra felizgat, ha az álmomra gondolok, és most reggel mikor kimentem a szobából, ő meg ott állt a konyhában, én tök más szemmel néztem rá...rendesen elkezdtem végigmérni, bámultam a péniszét, ahogy kidomborodik a nadrág...most mit csináljak? Mi történik velem? Eddig is együtt laktunk, nem volt ez. De most úgy érzem, nagyon kívánom. Tiszta hülye vagyok, nem?
már sokkal hamarabb a csávónak rád kellett volna mennie.
3 hét semmi szex...főleg ha nem is masztiztok...khm.
normális a dolog.
Csak kérdés mennyire érné meg beáldozni a barátságot?
Arra készülj azonban ha valami lesz, ennyi idő után vagy fél napig csak dugni fogtok mint a nyulak, és még a füleden is g*ci fog kifolyni annyit kapsz.
Lemerült az elem a vibriben? Valószínűleg a srác is már rég szétdugott a fantáziájában, hacsak nem valami kő kocka számítógépmadár.
Szóval vagy essetek egymásnak, vagy gyere velem karanténba! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!