Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti a nő fenekét milyen pózban szeretitek dugni a legjobban, és miért?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 23:30
1/10 anonim válasza:
Kutyapózban. Úgy a legkényelmesebb mindkettőnknek
2/10 Noren1989 válasza:
Én kifliben és kutyában.
Kifliben bensőséges az érzet, kutyában pedig a látvány kápráztató.
3/10 anonim válasza:
Kutyapózban is jó látványnak is fantasztikus de misszionárius pózban a legjobb!
4/10 anonim válasza:
Szemből lovaglóban, kutyában, misszionáriusban, hason a nő én rajta, falnál állva háttal nekem. 🙂
5/10 anonim válasza:
Kutya és fordított lovagló (háttal ül bele). Análra viszont egyértelműen a kutya a legpraktikusabb. S persze nem feledve az anál alapszabályait: higiénia, síkosítás, fokozatosság.
7/10 anonim válasza:
Hátulról ül bele a csaj, és kicsit előre hajol, úgy mindent jól látni! 😎🤭🤭
Illetve ugye a kutyuli póz! 👌
33/F
8/10 anonim válasza:
Hát itt már jóformán leírtak mindent🙂
10/10 anonim válasza:
Kutya pózban, mert gyönyörű a látvány.
Lovaglóban, mert szintén gyönyörű a látvány és a melleivel is tudok játszadozni, szopogatni.
Most ezt a pózt szeretnénk kipróbálni: [link]
Itt mélyebbre megy, szeretjük az ilyen extrémebb pózokat és basszus, így is gyönyörű a látvány. Egy lány minden szemszögben, minden pózban/ból nézve gyönyörű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!