Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk most már tényleg nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk most már tényleg nem olyan romantikusak vagy csak én gondolom így?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 2. 19:12
 1/8 Lazy Lover ***** válasza:
32%
Nem nagyon mert ti mondjátok rá hogy uncsiii meg nyálas....
2020. ápr. 2. 19:13
 2/8 Pomazi73 ***** válasza:
100%
Most már nem. Kiöregedett ez a generáció és igény sem mindig van rá.
2020. ápr. 2. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Te gondolod így. Meg a másik, hogy a romantikusabb csávók is, mint pl én, megkapják azt, hogy fúú de nyámnyila vagy, meg ilyenek. Nem igénylik a nők a romantikát, még szexben se nagyon.
2020. ápr. 2. 19:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá igény. Másrészről meséld el, mi a különbség szerinted a romantika és a nyáladzás közt.
2020. ápr. 2. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Miota nagylany vagyok es alkalmi szexre szo szerint fiukat talalok, nagyon is romantikusak. Tudnak csokolni, olelni es szepeket hazudni. Mikozben kanos alladek volna, megsem az, akikkel en kezdek.
2020. ápr. 2. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól függ mit jelent számodra a romantika. Mert a nőkkel törődő ferfiakból (aki mondjuk vigasztal ha szomorú vagy, figyel rád a szexben, stb) azokból igenis van.

Ha a klisésen nyáladzó, 20 szívecskét író, szeretlekszerelmem nyáladzásra gondolsz, akkor igazad van, abból hála égnek egyre kevesebb van.

2020. ápr. 2. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én elég romantikus vagyok, de ez külső szemmel nem mindig látszik.. És semmiképpen sem nyálas. A kettő ugyanis nagyon nem ugyanaz.

24f

2020. ápr. 2. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azzal vagyunk romantikusak akik megérdemlik. De a többségetek még egy alkalomra sem való!
2020. ápr. 2. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!