Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom hogy nagyon gáz ha egy nem jóképű férfi Tinderezik?
Úgy vettem észre hogy a Tinder a szép emberek kiváltságos helye. Lányok tudnátok tanácsot adni mi alapján huzogatjátok a férfiakat tinderen?
Danke 🦔
35+ van beírva és hogy max 50km-re legyen. Sötét haj, borosta, tetoválás jó test jön be.
Bitte
Online sokkal nehezebb az átlagos és a kevésbé helyes srácoknak. Akikből ugye több van...Ha mondjuk a személyiséged szuper is, elég nehezen jön át abban a pár sorban is, amit írhatsz.
A jó nők(külső, belső szerint is akire egy jó pasi vágyik) azt húzzák jobbra, aki helyes, sportos, magasnak tűnik, nem felvágósan pózol a testével, pénzével és vannak nagyon izgalmas, változatos képei, amiben szelfi mondjuk nincs is, mivel a szelfi a magányos, uncsi emberek képe.
Szerintem nem, bár én még nem tindereztem
20f
Nem, látatlanban is garantálni tudom, hogy vannak nálad kevésbé jóképűek is.
Legyen állatos képed, attól mindenki szimpatikusabb.
Egyáltalán nem gáz.
Ha el akarnám viccelni: növeled az esélyeimet. 🙂
A valós válasz az, hogy az online társkeresés a számok játéka. A legújabb kutatások (lusta vagyok kikeresni) szerint a legfontosabb, hogy egyszerűen nagyon türelmesnek kell lenni. Mindkét nemből rengetegen vannak már fent, mindig lesz fent nálad jobb, és rosszabb is, kb ugyanolyan esélyeid vannak, mint offline.
Offline? Ugynannyi esély? Mint férfi mondhatom ez nem igaz.
Ahogy írod annyi impulzus és jelentkező éri a nőket és nem csak a szépeket, hogy marhára ki kell tűnni a napi 100 levél közül a "szia mizu, hogy vagy, gyönyörű szemed van, lenne kedved ismerkedni + faszos kép" és társaival.
Míg élőben a hangod, a stílusod, megjelenésed, szöveged, a helyzet sokat dobhat valakinél, aki mondjuk nagyon szép lány...még ha tök átlagos férfi is vagy...mert a legtöbb férfi fél a szép lányoktól élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!