Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kinyitni nagyra a számat, orálnál lehet gond? Valakinek akadt már ki az állkapcsa?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 17:39
1/10 A kérdező kommentje:
Valamint ha naponta pár percet nyitogatom a szám lehet jobb lesz?
2020. ápr. 2. 17:40
2/10 anonim válasza:
Keress magadnak kisebb farku fiut. Sikerulni fog. Hajra.
4/10 anonim válasza:
meg amúgy nem feltétlen kell orál, biztos megérti a partnered
5/10 A kérdező kommentje:
For the record, még nem oráloztam, de szeretnék majd, ha oda kerül a sor. Csak elég kicsi a szám és voltak kisebb gondok az állkapcsommal. Csak megérti ha nem tudom profin csinálni..
2020. ápr. 2. 17:58
6/10 anonim válasza:
hát figyi, nekem a barinőm az orált velem csinálta először, kell idő még belejössz, de sosem mutattam ki neki, hogy nem élvezem az első néhányat... utána már nyilván jobb lesz ha gyakorolsz
7/10 anonim válasza:
Nekem is kicsi a szám, és egy idő után kattog az állkapcsom + fáj is.
Nekem semmi se javított a helyzeten :)
Olyankor váltok kézre és majd vissza térek.
8/10 anonim válasza:
Ne aggódj ez miatt, ha csak a fiúd makkját tudod bekapni azt is élvezni fogja. Én viszonylag könnyen bokákolok, ennél fogva csak 6-8 centi ami kényelmes. Még senki sem panaszkodott :)
9/10 anonim válasza:
Rajtam gyakorolhatsz. Bármit megértek.
10/10 anonim válasza:
Detto kicsi szájú vagyok. Nos el kell szomorítsalak de mélytorkozgatni meg profin orálozni sose fogsz. DE nagyon sok mindennel lehet kompenzálni. Pl egy jól megtanult nyalás technika. Erről max privátban írnék neked itt nem. Plusz még ott van a kezed is ami nagy segítség lehet. Az tény h függ a pasi farkának a méretétől h fog menni. De csak emiatt ne keress kis farkú pasit meg ha kapcsolatban leszel ugyse a farok méret alapján választasz. 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!