Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a gond egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond egy olyan fiúval akinek nem volt még barátnője huszon évesen kora ellenére sem?

Figyelt kérdés

Sokszor az érzem hogy már soha nem is lesz. Kicsit irigylem azokat akiknek már 15 éves koruktól vannak kapcsolataik.

Nem tudom hogy én miért nem tudok barátnőt találni. Mindig amikor lett volna egy kis remény valami miatt nem jött össze. Mintha nekem ez lenne a sorsom. Rég óta és sokat próbálkoztam.

Nincsen semmi taszitó a kinézetemben.

Mi lehet a gond amiért nem találok barátnőt?

2020. márc. 28. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem volt még barátnőd huszonéves korodig egyszer sem,az nem azt jelenti hogy veled van probléma.Nagyon sok minden befolyásolhatja ezt,például hogy milyen emberekkel ismerkedsz,vannak e normális lányok a közeledben stb...Lehet hogy teljesen más módon talál rád a szerelem mint gondolod.Én is sokat gondolkozok ezen mert nekem se volt még senkim,18 éves lány vagyok,és egyesek szerint nem nézek ki valami rosszul,de ennek ellenére soha semmi.Mindig az a tudat nyugtat meg hogy van száz ember akinek ugyanígy senkije sincs,de tényleg szar amikor a 14 éves hugomnak is volt már 1-2 kapcsolata.Nem ez a sorsod és igenis fogsz találni egy barátnőt!Fiatal vagy még,és nem a te hibád hogy nem botlottál még bele a "tökéletesbe"
2020. márc. 28. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Honnan a bánatbol tudjuk mi, akik nem is ismerünk, nem is láttunk még talán?
2020. márc. 28. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Osztom véleményemet az első hozzászóló lányhoz !!!
2020. márc. 28. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt (nő vagyok) de nem gondolom azt hogy probléma lenne velem. Egyszerűen nem találkoztam még a megfelelő férfivel, de azért remélem hamarosan eljön az én időm is.
2020. márc. 28. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Nekem se volt még és nem is lesz. Nem olyannak születtem, mint amilyen a nőknek kell. Ez van.
2020. márc. 28. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Bocs, hogy beléd gázolok, de a gond fejben van. Első körben ez a negatív "sosem lesz" hozzáállás. Sosem nyersz csatát ha eleve feltett kézzel indulsz el. Próbálkozz-próbálkozz-próbálkozz, tapasztalatokat szerzel és előbb-utóbb sikerül. Előtte viszont vetkőzd le a picsogást, önsajnáltatást, nem szexi.
2020. márc. 28. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 30f vagyok és még sosem volt barátnôm...

Realista vagyok és szarkasztikus ezt sokan nem szeretik, egyedi a világnézetem.

Amúgy külsöre tök átlagos vagyok. Nêha pár hónap folyamatos keresês után talàlok 1-1 alkalmi szexet, de ennyi.

30f

2020. márc. 28. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!