Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok eljátszotta már veletek valaki a taknyos sárkányt?
Csak a félszemű kutyát és az ugró békát adtam be XD
Csak úgy néztek ;)
MÉRGES SÁRKÁNY :
- A lány szájába élvezel ,majd míg a cuccot a szájában tartja ,erősen tarkón vágod ,hogy az orrán jöjjön ki .
FÉLSZEMŰ KUTYAPÓZ :
- Rakod a csajt hátulról és mielőtt elmennél kihúzod a farkadat és a csaj hátára köpsz. Ő azt hiszi elmentél és kéjesen hátra fordul, ekkor szembelövöd .
UGRÓ BÉKA:
Egy kutyapóz-variáns, ahol a hölgy szép ívben lehajolva tolja feléd a fenekét, te pedig mögötte térdelve adod az ütemet, közben pedig izgathatod a csiklótájékot is.
Egyiket sem csináltam, de az utolsót ki fogom próbálni.
Aki nem ismerné ezeket
a sárkány az amikor tele élvezed a száját de nem nyeli le. ilyenkor tarkón csapod a lányt és az orrán száján jön a cucc kifelé.
a félszemű kutya az amikor hátulról rakod majd kihuzod a brét és a hátára köpsz. azt hiszi elmentél és hátra fordul, ilynkor szemen lövöd
Amúgy a sárkányosat próbáltam már. Az eredménye fél óra kiabálás és egy nyálas-gcis padló lett :)
csináltam már a medence feltöltést. ilyenkor teli élvezed a csajod köldökét. a fakopáncsot is, ilyenkor a farkaddal ütögeted a homlokát. Habcsók rendszeresen szokott lenni. ennél a lány szájába élvezel, majd utána smároltok.
Személyes kedvencem a 'szimba" többször bejátszottam már több kevesebb de inkább kevesebb sikerrel. Ilyenkor az arcára mész el, de máshova is lehet, lényeg h a spermás ujjadat kend a homlokára, nézz a szemébe és mond közben hogy szimba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!