Tudnátok segíteni? Keresek egy adott zenét, aminek csak a klippje van meg a fejemben, meg egy kis részlet. Kínai, japán csajszi van benne, otthon, van egy guppyja, és elmegy egy csávóhoz, aki sárkányt tetovál a hátára kézi tetováló eszközzel.
A teljes videoklippre emlékszem, ha ez számít bármit, gyerekkorom óta néztem, mindent megjegyeztem, csak a címe nincs meg.
Egy kínai-vietnámi-koreai-japán (nem tudom beazonosítani így rég múltról) csajszi a főszereplő. Felkel az ágyból kinéz az ablakon, össze készül, sminkel, majd metróval utazik a “tetováló” ismerőséhez, aki a hátára kézzel, és egy régimódi tetováló eszközzel egy óriási színes sárkány tetoválást készít a hátára. A végén kacsint a csaj, elhangzik ugyanaz a szöveg : “It’s time to fashion” majd kimonóban távozik a metró aluljáróba.
Na ez aztán a fogós kérdés!Szeretem a 80-90-es éveket,de ilyen klipet ,hogy valaha láttam volna nem emlékszem rá.Pedig én aztán tényleg sokat megnéztem.Ismert zene lehetett? Esetleg nem lehet,hogy valami instrumentális ,vagyis szöveg nélküli verziója volt a zenének?
UI:Ránézek majd még,de gőzöm nincs milyen úton induljak ,eddig zsákutca volt minden keresésem,pedig alaposan utánanéztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!