Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szakítanátok egy olyan pasival, aki nem tud a csúcsra juttatni titeket?
Nagyon a sztiuációtol függ. Mert lehet azért nem megy neki, mert ideges, és még nem hangolódtunk egymásra, de az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak a saját igényeire figyel, és abszolút nem érdekli, nekem milyen. Aztán ott van az, ami elég gyakori, hogy isteni a szex, csak nincs az ember lányának orgazmusa.
Rengeteg pasi örlődik azon, hogy nem sikerült eljuttatni egy nőt az orgazmusig, és azt gondolja, akkor az egész szex kuka volt. Pedig nagyon nem.
"A farka sem túl nagy, korán elmegy és nem kompenzál. Nem tud rendesen meg.ni."
Nekem úgy tűnik,elég tapasztalatlan. Ha fontos neki a te élvezeted is, akkor bőven tud fejlődni, ha akar. A kérdés, hogy akar e. Hány éves? 17-22?
Hát, én nem a szakítással kezdeném, hanem leülnék vele, és őszintén elmondanám, hogy mi a problémám. Esetleg több előjátékra lenne szükség, anőknek eleve több időbe telik eljutni az orgazmusig, és a férfipartner dolga előkészíteni a terepet.
Ha nem akar rajta dolgozni, akkor viszont csak a saját élvezete a fontos neki, ez esetben, én otthagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!