Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány? Hölgyek, Nők válaszát várom.!
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Kicsit flusztrált vagyok ez miatt. ( Magam miatt ) 40-es pasi vagyok,tényleg sportos és nagyon domináns potens. Ismerkedtem lányokkal, nőkkel,de mikor az éles helyzetre került a sor,mind megriadt eddig attól,hogy amit fantáziáltunk azt élesben is kapta. Történetesen,én imádom ha alázhatom a partnerem,fenekelem,leköpöm,kényszer franciáztatom,durván ujjazom és dugom,haját húzom,kicsit pofozom stb stb Én a szexualitást így szeretem megélni,de a tapasztalatom sajnos az,hogy kicsit sok ez az életben.. Szerintetek ez normális hogy ilyen vagyok,vagy már beteges?? Az élet többi részében teljesen normális vagyok,ez az egy fetisem-van...
Engem meg pont ez izgat és pasikban nem találtam ilyet aki tovább merne menni egy kis fenekelésnél vagy hajhúzásnál. Mondjuk a durva ujjazást én nem preferálom, könnyen sebet lehet okozni vele és érzékeny vagyok odalent. De a többi izgat. Meg a segédeszközök is pl pálca bilincs. Szeretem ha kidörzsöli a csklóm a kötél stb.
Szóval ne aggódj csak nem futottál össze a megfelelővel, ennyi a probléma
(Nem ismerkedem)
2020. ápr. 2. 11:48
12/19 anonim válasza:
Miért lenne baj? Rengeteg nőnek (köztük nekem is) bejön. Ne add fel a keresést.
2020. ápr. 2. 11:54
13/19 anonim válasza:
Mert mi a normális? Ami az egyiknek az, az a másniknak már sok. Szerintem erre is van igény, csak meg kell találni azt, aki hasonló képpen gondolkodik. És persze nem árt szex előtt tisztázni, kinek mi fér bele. Én is szeretem, ha dominál egy pasi, de az már nem igan, ha megaláz közben. Kinek mi.
2020. ápr. 2. 11:58
14/19 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdeklek esetleg,írhat pár sort,én nem akarok zaklatni senkit.. Nem ez volt a célom. Köszönöm a bíztatást,tényleg jól esik,kedvesek vagytok.. Ha esetleg valaki ír a kedves kommentelőknek keresetlenül priviben,az nem én vagyok!
2020. ápr. 2. 12:03
15/19 anonim válasza:
Durvan ujjazom! Ez jo. Ha valakinek deformalt lelke van es ez jon be neki, egy dolog. De hogy allando nogyogyaszati gondjai legyenek a kezed nyoman! Meg szetkurni valakit is kulon jot tesz a huvelynyalkahartyanak.
Frusztralo lehet valoban.
2020. ápr. 2. 12:21
16/19 A kérdező kommentje:
15-ös! " De hogy allando nogyogyaszati gondjai legyenek a kezed nyoman! " Ilyet senki nem írt és állított! Nem állatok vagyunk... Lehet ezt úgy csinálni simán,hogy teljesen élvezhető! Szerintem elég gyermeteg vagy még te,zéró szexuális kultúrával.. De itt be is fejeztem a kommunikációt veled,nem a te véleményedre voltam kiváncsi...
2020. ápr. 2. 12:30
17/19 anonim válasza:
Egyrészt fontos, hogy ne ebből ezzel kezdj, akkor sem, ha húzzátok egymás agyát hetek óta írásban.
Másrészt ha a dom szerep alatt olyan helyzetbe hozod a partnered, ami bár izgatja de dizikailag kényelmetlen, fáj neki akkor fontos tudnod, hogy mikor állj le és szerezz neki örömet. Pl kényszerfrancia után kicsit fektesd hasra és ujjazd meg, miközben simogatod vagy valami ilyesmi...
2020. ápr. 2. 14:50
18/19 anonim válasza:
Hát én nem rajongok a perverz vénemberekért,de biztos van olyan akinek bejön.
2020. ápr. 2. 17:11
19/19 (:Puszedli :) válasza:
Én is szeretem a domináns pasikat de sok amit csinálsz. Nem megalázni kell a másikat... Ha te csak akkor élvezed a szexet ha megalázod a másikat akkor ott szerintem van egy kis probléma a fejben... Már ha az első randikon mondod h ilyen vágyaid vannak nem lenne több randi. Egy szintig oké... De szerintem ez sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!