Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kilógó kisajkak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilógó kisajkak?

Figyelt kérdés

Mennyire undorító ha egy nőnek a nemiszerve az olyan hogy kilógnak a kisajkai, túl a nagyajkakon?

Próbáltam képet keresni de nem sikerült.

2020. ápr. 2. 10:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. minden nőé más, mint a férfiak pénisze is. Rengetegen kifejezetten erre buknak.
2020. ápr. 2. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Semennyire. Engem kifejezetten izgat a salátapunci.

F

2020. ápr. 2. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikor 17 évesen lett barátom nagyon féltem, hogy mit fog mondani az enyémre. Konkrétan intimplasztikán gondolkodtam, de mondta, hogy akkor szakítana velem (mai napig azt mondja, hogy ha bármimet plasztikázom az szakítóok :D). Aztán első levetkezésnél mondta, hogy ez totál nem zavarja, az exének is ilyen volt és neki igazából édesmindegy.

A koliba régebb beszéltük a lányokkal kinek-milyen nőgyógyászati élménye volt, és az egyik csajnak, akinek szintén salátapuncija van, azt mondta a nődokija, hogy ez milyen egyedi :)

2020. ápr. 2. 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semenyire.
2020. ápr. 2. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az. Mindenkinek más odalent, ahogy a férfiaknak is eltérő, hogy mi a kedvenc formájuk (már ha van).
2020. ápr. 2. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem az !!

F

2020. ápr. 2. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, nekem is ilyen és nem volt rá panasz
2020. ápr. 2. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem log ki az nem tetszik. Amikor szinte semmi nem latszik csak a ket nagy ajkak es mindent takarnak az egyenesen taszit
2020. ápr. 2. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan nem értem meg hogy miért gondolják ennyien csúnyának..

Nekem is saláta és imádom, nem cserélném el másmilyenre.

2020. ápr. 2. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szexi!
2020. ápr. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!