Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan intimplasztikát is csináltatni, ahol megnagyobbítják, kilógóvá teszik a kisajkakat?
Nem tetszik, hogy a mostani csak egy sima vágás-szerű, és szinte semennyire sem látszanak a kisajkak. Mindig is izgatónak tartottam, hogy jól kilógjanak, jól szájba lehessen venni, de "hagyományos" módszerekkel jelentősebb méretnagyobbodást nem lehet elérni, az intimplasztikák meg pont fordítva csinálják. Nekem pont az tetszik, amik azokon a képeken a műtét előtti állapot, amiket ők tönkretesznek. Tudom másét nem kaphatom meg, nem is akarom, de érdekelne, hogy lehet-e úgy is plasztikáztatni.
A páromnak is jobban tetszik az, ahol jól kilógnak a kisajkak, de ő elfogadja így is, neki nem gond, mert azt mondja, akármilyen is, nem ez számít. Viszont én mindig irigykedve néztem azokra a nőkre, akiknek olyan van.
És szerinted miből csinálnának neked kisajkakat?
Leszednék egy pulyka fejéről azt a lógó izét és rád varrnák? Vagy hogy gondoltad hogy ami nincs ott azt valahogy odavarázsolják?
Fogadd el, hogy olyan amilyen, és ne akarj megfelelni másoknak!
Sok pasi sem tud mit csinálni ha csak 12-13 cm-s. Ez van!
Ne görcsölj rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!