Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet olyan intimplasztikát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan intimplasztikát is csináltatni, ahol megnagyobbítják, kilógóvá teszik a kisajkakat?

Figyelt kérdés

Nem tetszik, hogy a mostani csak egy sima vágás-szerű, és szinte semennyire sem látszanak a kisajkak. Mindig is izgatónak tartottam, hogy jól kilógjanak, jól szájba lehessen venni, de "hagyományos" módszerekkel jelentősebb méretnagyobbodást nem lehet elérni, az intimplasztikák meg pont fordítva csinálják. Nekem pont az tetszik, amik azokon a képeken a műtét előtti állapot, amiket ők tönkretesznek. Tudom másét nem kaphatom meg, nem is akarom, de érdekelne, hogy lehet-e úgy is plasztikáztatni.

A páromnak is jobban tetszik az, ahol jól kilógnak a kisajkak, de ő elfogadja így is, neki nem gond, mert azt mondja, akármilyen is, nem ez számít. Viszont én mindig irigykedve néztem azokra a nőkre, akiknek olyan van.

2020. febr. 17. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

És szerinted miből csinálnának neked kisajkakat?

Leszednék egy pulyka fejéről azt a lógó izét és rád varrnák? Vagy hogy gondoltad hogy ami nincs ott azt valahogy odavarázsolják?

2020. febr. 17. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
KAMU!!
2020. febr. 17. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Fogadd el, hogy olyan amilyen, és ne akarj megfelelni másoknak!

Sok pasi sem tud mit csinálni ha csak 12-13 cm-s. Ez van!

Ne görcsölj rajta.

2020. febr. 17. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj miatta mert szép (lehet) az így is! És amúgy én nem támogatom az ilyen műtét dolgokat,de az tény hogy még mindig több értelme mint az elterjedt intimplasztikának,szerintem is izgatóbb ha nagyok a kisajkak,de így is azt mondom h azért így is biztosan izgató vagy,tetszett már másmilyen kinézetű is hiába van egy ideálképe egy pasinak! Én a helyedbe inkább azért maradnék a "hagyományos" módszereknél,nyújtogasd,vannak rá módok nézegess utána lehet hogy meló,több hónap,akár 1-2 év ,de ha jól csinálod és kitartó vagy meg tud nyúlni szépen! Műtét alá vetni azokat a részeket októl/módszertől függetlenül semmiképp se szerencsés,és ott is számíthatsz 1-2 hónap teljes gyógyulási időre minimum,addig korlátozott nemi élet,bevérzések,csípős pisilés,esetleges befertőződés,nem beszélve a hibafaktorról-nem tökéletes eredmény,szétjövő varratok,korrekciós műtét,elölről az egész...
2020. febr. 17. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!