Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mennyire alkalmazzátok a melleteket egy pasizáshoz, szexhez?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 13:46
1/5 anonim válasza:
Azt nem kell alkalmazni, csak van, és a pasik maguktól beindulnak tőle...
Vagy mire gondolsz?
2/5 anonim válasza:
Gondolom arra gondol a kérdező, hogy mondjuk valaki pasizni akar és jobban dekoltált ruhát vesz fel, vagy feszülősebb pólot stb.
Nekem sajos/nem sajnos nem kell élnem ilyen dolgokkal, elég nagyok a melleim, ha akarom, ha nem figyelemfelkeltőek. Garbóban és bő pólóban is kapok megjegyzéseket.
4/5 anonim válasza:
Mit kell ezen alkalmazni? Arra gondolsz, hogy bimbóig kipakolni hogy semmi mást ne lásson belőled a pasi csak 2 db lábakon járó mellet? Csinosan kell öltözködni, amiben jól érzed magad, a melled meg hozzád tartozik.
5/5 maoriérzések válasza:
Igaz,én fiú vagyok,de azok a lányok akikkel eddig voltam,alkalmazták mind a kettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!