Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb szex vágyaitok?
Figyelt kérdés
Mi az, amit még nem csináltatok az ágyban, csak gondoltatok rá és nagyon vágytok rá?2020. márc. 31. 21:25
111/136 anonim válasza:
Legyen egy szeretőm akivel néha titokban találkozom egy luxus lakáson amit én biztosítok, viszek pezsgőt, egy szál illatós rózsát, jókat nevetünk de leginkább szexelünk.
112/136 anonim válasza:
Anya-lányát dugni ,hármasozni,sok popsis szex!
113/136 anonim válasza:
Egy napra kipróbálni milyen egy prosti élete.
114/136 anonim válasza:
Nem kívánom leírni, az illegalitás határait súrolja.
115/136 anonim válasza:
Vekony heteroszexualis fiu letemre azt akarom hogy egy lany teljesen lanyositson, borotvalas, smink, minden ami eszebejut, es dugjon meg
116/136 anonim válasza:
Egy belevaló lány megdughatna engem is felcsatolhatóssal, sőt használhatna, ahogy szeretne.
32/F
117/136 anonim válasza:
A legperverzebb már illegális lenne.
118/136 anonim válasza:
Egy bevállalós, pimasz de mégis szub tinilány. Úgy 16-18 körül.
119/136 anonim válasza:
Őszintén, túl sok mindent ki akarok próbálni amit lehet. Fiatal vagyok, csak 19 éves vagyok. Pont ezért mondhatni tapasztalatlan is vagyok és szeretnék tapasztalatot szerezni. Szerintem a legpervezebb vágyam az hogy minél több mindent csináljak reális kereten belül.
120/136 anonim válasza:
Én egy gumi nélküli anális együttlétről álmodozok, amit a feleségemmel szeretnék átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!