Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb szex vágyaitok?
Figyelt kérdés
Mi az, amit még nem csináltatok az ágyban, csak gondoltatok rá és nagyon vágytok rá?2020. márc. 31. 21:25
41/136 anonim válasza:
Látni az asszonyt mással dugni.
42/136 A kérdező kommentje:
41: Miért szeretnéd látni mással dugni? Nem lennél féltékeny?
2020. júl. 20. 19:16
43/136 anonim válasza:
Az asszonyt én is megnézném mással..
44/136 anonim válasza:
Szeretném, hogy ha a barátom apukája megdugna engem, miközben a házukban aludnék. Illetve egy hármas velük maga lenne a mennyország!
Az idősebb férfiak izgatnak és a párom apukája igazi DILF.
46/136 A kérdező kommentje:
45: Miért tabu téma? Esetleg privátban kifejthetnéd. Kíváncsi vagyok :)
2020. júl. 21. 11:18
47/136 anonim válasza:
a #27, és a #31-es csajszi fantáziavilága tetszik.
Nekem az a gyengém ha a csajba előttem beleélveztek, akár látom akár úgy jön haza, majd szép lassan beleül az enyémbe is. :)
48/136 anonim válasza:
Engem rettenetesen izgat a domináns-szubmisszív dolog
49/136 anonim válasza:
Egy hármas viszonyt fenntartani a párommal, úgy hogy ne vágja le a környezetünk, mert az még izgatóbb ha nem is sejti senki.
50/136 anonim válasza:
Kocsi baszó néni,pedig az milyen szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!