Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a póz csak az én fantáziámat izgatja?
Volt már pár barátnőm, de egyiknek sem mertem mondani, h próbáljuk ki. A következő lánynak biztosan fel fogom hozni. 😀
A póz:
A lány a hátán fekszik az ágyon. A feje az ágy szélén van. Én állok az ágy mellett és a szájába teszem a farkam és elkezdem mozgatni ki be.
Mi ennek a póznak a neve? Mást is izgat vagy esetleg csinálta már?
Csajok mennyire szeretik?
Volt már ilyen is, jó és izgató, rég kiakartam próbálni és az akkorinak mondtam, igaz neki 14 cm volt. Hagytam, hogy ő tegye, megbeszéltük, ha nem bírom, jelzem, amikor éreztem, hogy kissé sok, jeleztem megszorítva a combját, kijjebb vette és utána én irányítottam, szopni, amúgy is imádok. Tetszett, ahogy járt számban és tudok mélytorkozni is. Amúgy switch vagyok és szeretem megélni a szexben, amit csak lehet, tinikorom óta kísérletező, nyitott.
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!