Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a póz csak az én fantáziámat izgatja?
Volt már pár barátnőm, de egyiknek sem mertem mondani, h próbáljuk ki. A következő lánynak biztosan fel fogom hozni. 😀
A póz:
A lány a hátán fekszik az ágyon. A feje az ágy szélén van. Én állok az ágy mellett és a szájába teszem a farkam és elkezdem mozgatni ki be.
Mi ennek a póznak a neve? Mást is izgat vagy esetleg csinálta már?
Csajok mennyire szeretik?
2es vagyok. Az elottem irok mindent osszefoglaltak. Nem lenne kenyelmes, ha nem a sajat utememben csinalhatnam, hanem melyen a torkomban karistolna. Kihasznalva ereznem en is magam kozben, esetleg meg oklendeznek is. Sot szinte biztos.
L
11#
Ha te diktálnád a tempót? Mondjuk a kezeddel...
13#
Szopasnal mi a kedvenc pozod?
Nekem tetszik a póz, többször is kértem párom/partnerem, hogy próbálgassuk.
Nálam csak akkor működik, ha kicsit én irányítok, különben boááá lehet belőle.
Ha kegyetlenül megküldenének úgy, azt azt hiszem nem bírnám. Nem azért mert megalázónak tartom (hiszen ha benne van mind2 fél nem hiszem, hogy annak kellene gondolni), hanem mert egyszerűen fizikálisan nem menne.
De lazán óvatosan, esetleg kis gyakorlással idővel gyorsabban... úgy oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!