Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a póz csak az én fantáziáma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a póz csak az én fantáziámat izgatja?

Figyelt kérdés

Volt már pár barátnőm, de egyiknek sem mertem mondani, h próbáljuk ki. A következő lánynak biztosan fel fogom hozni. 😀

A póz:

A lány a hátán fekszik az ágyon. A feje az ágy szélén van. Én állok az ágy mellett és a szájába teszem a farkam és elkezdem mozgatni ki be.

Mi ennek a póznak a neve? Mást is izgat vagy esetleg csinálta már?

Csajok mennyire szeretik?

2020. márc. 31. 14:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

2es vagyok. Az elottem irok mindent osszefoglaltak. Nem lenne kenyelmes, ha nem a sajat utememben csinalhatnam, hanem melyen a torkomban karistolna. Kihasznalva ereznem en is magam kozben, esetleg meg oklendeznek is. Sot szinte biztos.

L

2020. márc. 31. 15:21
 12/21 A kérdező kommentje:

11#

Ha te diktálnád a tempót? Mondjuk a kezeddel...

2020. márc. 31. 15:38
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Akkor sem. Szamomra kiszolgaltatott es megalazo lenne ez a poz.
2020. márc. 31. 15:45
 14/21 A kérdező kommentje:

13#

Szopasnal mi a kedvenc pozod?

2020. márc. 31. 15:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran szoktam ilyet csinálni.
2020. márc. 31. 16:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én se hoztam még fel, de izgatna. talán majd valahogy spontán.
2020. márc. 31. 17:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik a póz, többször is kértem párom/partnerem, hogy próbálgassuk.

Nálam csak akkor működik, ha kicsit én irányítok, különben boááá lehet belőle.

Ha kegyetlenül megküldenének úgy, azt azt hiszem nem bírnám. Nem azért mert megalázónak tartom (hiszen ha benne van mind2 fél nem hiszem, hogy annak kellene gondolni), hanem mert egyszerűen fizikálisan nem menne.

De lazán óvatosan, esetleg kis gyakorlással idővel gyorsabban... úgy oké.

2020. ápr. 3. 07:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam és szeretem.
2022. júl. 16. 00:40
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Sub vagy sub hajlamú nőt keress erre. Egy normális vagy kicsit dominánsabb egyéniség erre nem lesz vevő 33N
2022. júl. 16. 08:21
 20/21 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer kipróbálnám, hátha bejönne, de van egy olyan érzésem, hogy nem tetszene, szerintem nagyon kényelmetlen lenne és fájna a torkom utána. Mondjuk az amúgyis fáj szinte minden mélytorok után.
2022. júl. 16. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!