Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátság határain belül ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság határain belül ez még normális vagy bele lehet látni többet?

Figyelt kérdés
Van egy igen jó barátom. Ő fiú, én pedig lány vagyok. Még szeptemberben volt, hogy egy közös ismerősünknek esküvője volt, és mindketten meg voltunk hívva. Nekem ez volt az első esküvői meghívásom, koszorúslány voltam és szerettem volna nagyon jól kinézni. Elmentem sminkeshez, megcsináltattam a hajam, és egy nagyon elegáns estélyit vettem fel. A barátnőim közül többen megdicsértek hogy nagyon szép vagyok. Viszont azt is észrevettem, hogy s fiú haverom is nézeget. Mikor az egyik lány masniját kötöttem meg, akkor felnéztem, és láttam hogy nézi a haverom az arcomat. Aztán mikor a bevonulásra vártunk, akkor is láttam, hogy az egyik széknél áll és hosszasan engem néz. Fiú barátnál normális hogy ennyi ideig néz? Vagy ne gondoljak brlr többet?
2020. márc. 31. 14:00
 1/7 subrette ***** válasza:
100%
Valószínűleg sosem látott ilyen elegáns öltözetben, kisminkelve, fodrász által készített alkalmi frizurával. Ahogy írod, többen megdícsértek. Nem csoda, hogy nem tudta rólad levenni a szemét.
2020. márc. 31. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok helyzetben előjön az ,hogy férfi nő barátság márpedig nincs(amúgy van) lehet beszélned kéne vele erről. De lehet csak tényleg nem mindennapi látványt nyújtottál hisz még a csajok is megdicsértek.
2020. márc. 31. 14:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak az volt fura, hogy a többi barátnőm is jóval csinosabb volt az átlagosnál, pesig őket ismeri.a srác is, és mégis mindig, mikor ránéztem, engem nézett
2020. márc. 31. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed és a kiegészítésed alapján te inkább szeretnéd hogy legyen köztetek valami mint inkább nem.

Szval, igen őket is ismeri, de velük tölt több időt vagy veled? Közös haversrác vagy inkább veled lóg többet, te vagy jobban a bizalmasa? Keríts rá lehetőséget hogy csak ketten legyetek. Ha ez is megvan, akkor meg úgy hogy nála v. nálad ketten borozgassatok, beszélgessetek, filmezzetek tökmindegy a lényeg, hogy ketten és némi alkohol :)

2020. márc. 31. 14:32
 5/7 xKakashix ***** válasza:
100%
a pasi pasi marad, szóval valószínűleg tényleg jól nézhettél ki és nem volt hozzászokva a látványhoz :D nálam is volt már, hogy megnéztem a lány barátom mert nagyon csinos volt.. valószínű bejöttél neki, csak úgy nem szoktunk nézegetni egy bizonyos lányt, főleg hosszasan és többször :D de ez még önmagában addig nem jelent sokat amíg nem kezd el közeledni hozzád
2020. márc. 31. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
tetszel neki
2020. márc. 31. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Megdugna...
2020. márc. 31. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!